Alexandra Badea

Social Media Specialist

Pasiunea pentru marketing am descoperit-o destul de tarziu, pot spune, in ultimii ani de facultate, iar de atunci am incercat sa ma informez permanent despre tot ceea ce tine de marketingul online.

Vad in acest domeniu o evolutie extraordinara in viitor si de aceea ma preocupa sa fiu la curent, sa aflu, sa descopar cat mai multe informatii in acest sens. Ma fascineaza modul si impactul pe care retelele de socializare il au asupra lumii contemporane si ritmul alert in care acestea evolueaza. Sunt mereu curioasa sa descopar tot ce este nou si cum pot folosi social media in domeniul business.

Am absolvit facultatea de Relatii Economice Internationale in cadrul Academiei de Studii Economice, iar in prezent urmez cursurile programului de master Marketing si comunicare in afaceri in cadrul aceleiasi facultati. Pe parcursul anilor de studiu am dobandit cunostinte despre locul si importanta marketingului in economie, iar in prezent imi doresc sa aprofundez aceste informatii si de ce nu, sa le pun in practica.

Inobox este rampa mea de lansare ca specialist Social Media oferindu-mi prilejul de a invata si de a ma perfectiona in acest domeniu.