Alexandra Vioreanu

Specialist Copywriting

Jocul meu preferat dintotdeauna a fost cel al cuvintelor. Am ales sa combin creativitatea cu o doza de obiectivitate, pentru a avea mereu un echilibru in tot ceea ce realizez.

Mediul online a devenit pentru mine spatiul in care aduc brand-urile mai aproape de oameni cu ajutorul cuvintelor. Pentru orice business construiesc o interfata prietenoasa cu publicul sau tinta, in care folosesc un „ton of voice” constant si adaptat acestuia, care sa raspunda in permanenta nevoilor si dorintelor publicului.

Toate aceste abilitati le-am deprins in urma cursurilor de licenta urmate in cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice si a celor din cardul Programului de Masterat Campanii de Comunicare in Relatii Publice si Publicitate. De asemenea timp de doi ani si jumatate am realizat continut pentru o varietate de branduri pe retelele de socializare ale acestora.

La Inobox, pornind de la strategia de marketing dedicata fiecarui proiect in parte, creez continut relevant astfel incat Google sa fie prietenos cu site-ul partenerilor nostri.