Antonio Manolache

Copywriter

Daca ar fi sa ma descriu intr-un singur cuvant, atunci “curios” ar fi cuvantul magic. In permanenta am cautat raspunsuri la intrebari de genul “De ce?” sau “Cum ar fi?”, iar de cele mai multe ori le-am aflat. Ma consider o persoana creativa, ambitioasa, empatica, dedicata si perfectionista, incerc mereu sa pun suflet si pasiune pentru tot ceea ce fac si ma ghidez dupa dorinta puternica de a reusi. Relatiile publice, mass media, social media, publicitatea si marketingul cu influenceri reprezinta unele dintre cele mai importante si relevante domenii de interes pentru mine.

Imi place sa fiu conectat cu tot ceea ce se intampla in jurul meu, iar dintotdeauna am fost atent la lucrurile pe care le comunic, in special in mediul online. Traim intr-o lume aflata intr-o continua schimbare si competitiva. In societatea moderna de astazi, succesul se poate inregistra doar prin inovatie si adaptabilitate. Organizatiile urmaresc cladirea unei imagini proprii, mentinerea unor relatii favorabile cu mediul lor si gasirea unor metode inventive de a dezvolta produsele si serviciile. Odata cu evolutia tehnologiei si a modului de comunicare virtuala, brandurile vor sa isi contureze o personalitate proprie si pe retelele de socializare si sa comunice credibil, autentic si interactiv cu diferitele categorii de public.

Aceste lucruri le-am invatat inca din primii ani de facultate, fiind licentiat in Marketing in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Mai tarziu, aceste notiuni le-am aprofundat si am absolvit masterul de Relatii Publice in Marketing, acolo unde am finalizat ca sef de promotie.

La INOBOX, am placerea de a pune in practica tot ceea ce am acumulat in perioada studiilor si asimilez zilnic ceva nou. Impreuna cu ai mei colegi, avem grija ca business-ul tau sa fie promovat eficient si sa livreze continut de calitate.

“Creativitatea este inteligenta in timp ce se distreaza.” – Albert Einstein