Evelina Enascuta

Specialist Copywriting

Am fost mereu o fire curioasa, convingatoare si persuasiva, iar atunci cand mi-am propus ceva am obtinut. Asa a fost si cu un job in care sa pot dezvolta o tehnica de scriere, l-am obtinut si ma straduiesc sa evoluez in fiecare zi mai mult decat in ziua precedenta.

Sunt intr-o perioada de dezvoltare in care incerc sa absorb orice informtie nou venita din partea celor din jurul meu si acest lucru ma face sa realizez cat de mult imi place sa pun in practica toate informatiile curente, reusind sa imbunatatesc tehnicile pe care foloseam in trecut.

In prezent sunt studenta in anul I la Facultatea de comunicare si relatii publice din cadrul scolii Nationale de Studii politice si administrative din Bucuresti.

Imi place sa aflu noile tendinte din orice domeniu si imi place sa fiu la curent cu tot ceea ce se intampla in jurul meu, de aceea nu ratez nici o ocazie din care pot invata un lucru nou, fie el legat de mine sau de ceea ce se mai intampla.

Am facut un scurt curs de jurnalism din care am invatat cat de importanta este postura, mimica si gestica si cat de mult ne pot trada acestea daca nu le controlam in momentul potrivit. Ei bine, la fel ca in jurnalism si in viata, detaliile fac diferenta, iar acest lucru este valabil si in cazul articolelor. De aceea punctuatia, expresiile si tonul articolului pot transmite mult mai mult decat mesajul in sine, secretul consta in esenta pe care redactorul o comunica in detaliile pe care cititorul nu le ia in considerare. Eu asta invat sa controlez la Inobox si o fac astfel incat articolele sa fie eficiente, nu doar consistente.