Mihaela Ionita

Google Ads Specialist

Am fost fascinata inca de mica de calculatoare si de oportunitatile de comunicare pe care ti le ofera acesta, fapt pentru care am urmat cursurile unui liceu cu profil matematica-informatica.

Am absolvit doua facultati diferite pentru a ma specializa si obtine rezultate cat mai bune. Am urmat cursurile Facultatii de Marketing unde am invatat cu placere despre strategiile de marketing si implementarea acestora, iar in paralel am urmat si cursurile Facultatii de Economie Agroalimentara si a Mediului, unde am dobandit cunostinte importante despre economie si dezvoltare durabila.

In prezent, urmez cursurile de master in cadrul Academiei de Studii Economice, cu specializare in Economia si Administrarea Afacerilor Agroalimentare.

Ca orice femeie, imi place sa obtin lucruri memorabile, cu multa creativitate si un buget cat mai mic. Sunt rabdatoare, comunicativa si perseverenta in ceea ce fac si, de asemenea, imi place ca permanent sa ma interesez despre tendintele din toate domeniile.

Sunt incantata sa fac cumparaturi in mediul online, deci stiu exact cum pot expune lucrurile in fata unui potential client si cum poate obtine ceea ce isi doreste.

„Sistarea reclamelor pentru a economisi bani este ca si cum ai opri ceasul pentru a economisi timp” (Henry Ford)