Mircea Chenic

Managing Partner

Dupa 8 ani in calitate de proprietar de magazin online si multe colaborari nereusite cu agentii de digital marketing, am decis sa infiintam agentia care sa-ti ofere controlul businessului obtinand rezultate reale.

Astfel am format echipa INOBOX pentru a oferi implicarea si profesionalismul pe care nu le-am gasit atunci cand, ca si tine, am cautat un partener de incredere.

Ca propietar de business, dar si manager in cadrul altor proiecte, am invatat ca un model solid de business trebuie sa fie centrat pe nevoile clientilor. Si ca nu este suficient sa ai un produs sau un serviciu de calitate, este necesar sa-l marketezi dedicat pentru fiecare client in parte. Este de datoria ta sa-ti prezinti produsul/serviciul prospectilor carora le este necesar.

Probabil ca diploma de inginer constructor m-a ajutat sa-mi strucurez intotdeauna viziunea si ideile. Dar pentru a le pune in practica, pe langa experienta, au fost necesare si cateva cursuri formale printre care: absolvent mini-MBA „Business Drive” cu Marius Ghenea si Dragos Popescu, „Manager de Proiect” in cadrul … , „Tehnici de actorie aplicate in business” in cadrul Actelier, „Iscoditor” curs de coaching cu Dragos Nicolaescu si altele.

mircea-chenic

De ce Inobox este potrivit pentru afacerea ta?

  • nu doar experienta, ci reusitele anterioare ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere pe care o poti face
  • stim sa-ti intelegem businessul si impreuna sa stabilim obiectivele relevante pentru afacerea ta
  • monitorizam rezultatele si controlam evolutia businessului tau impreuna cu tine
  • suntem singura agentie din Romania care a devenit partener Google in mai putin de un an
Vrem sa-ti dovedim ca bugetul de marketing nu ar trebui sa fie o cheltuiala, ci o investitie profitabila. Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti, pentru ca falsa economie in care iti gestionezi singur campaniile te va costa mult mai mult.