Octavian Stoica

Facebook Ads Junior

Prima mea intalnire cu ideea de Marketing a fost in timpul studentiei, nu am urmat o facultate cu acest profil, insa pe parcursul celor trei ani de studiu am interactionat cu acest domeniu si am decis ca in lucrarea mea de licenta sa abordez aceasta tema.

Am inceput sa muncesc din alt treilea an de facultate, insa nu in domeniul Marketingului, am lucrat timp de un an pe postul de Operator Introducere Date, in cadrul unei companii de IT.

Ulterior, am decis sa urmez o cariera in HR, alegand postul de Recruiter. Dupa doi ani petrecuti in acest domeniu, mi-am dat seama ca nu imi aduce satisfactia necesara. Imi doream sa lucrez in Marketing, intr-un mediu mai creativ, unde sa-mi pot pune la incercare creativitatea.

In iunie 2019, am reusit sa obtin un post de voluntar in cadrul unei organizatii care se ocupa cu promovarea muzicii Trance in Romania. Aici am inceput sa fac parte din echipa de Social Media, faceam postari legate de evenimentele pe care urma sa le organizam. Am simtit in sfarsit ca fac ceea ce–mi place, imbinand stilul muzical preferat cu Marketingul si Social Media, ceea ce m-a motivat si m-a facut sa cred ca in curand voi reusi sa urmez o cariera in acest domeniu.
Aportul meu a fost apreciat si in prezent am ajuns sa coordonez echipa de Social Media din cadrul acestui proiect.

In luna octombrie 2019, m-am intalnit cu o fosta colega din domeniul Recrutarii, care mi-a zis ca este un post liber in cadrul companiei Inobox, nu stiam foarte multe despre companie, m-am documentat putin si am decis sa trimit CV-ul.

Ulterior am fost contactat de catre Mircea si am fost invitat la Interviu.
Pe parcursul interviului, Mircea a reusit sa-mi acopere cam toate hibele pe care le aveam in legatura cu postul pe care urmeaza sa-l am in cadrul companiei, in legatura cu dezvoltarea profesionala si personala in cadrul companiei, cat si despre modul de lucru si mediul din cardul companiei.

In noiembrie 2019 mi-am inceput activitatea pe postul de Facebook Ads Junior, in aceasta perioada am reusit sa asimilez foarte multe cunostinte si sa pun in practica cele invatate. De asemenea, m-am integrat rapid in colectivul companiei, iar colegii m-au ajutat de fiecare data cand am intampinat probleme. In continuare mai am foarte multe de invatat, insa sunt sigur ca ei imi vor fi alaturi si imi vor arata calea pe care trebuie sa o urmez pentru a atinge obiectivele propuse.