Roxana Nicolae

Junior Google Ads Specialist

Pot spune despre mine faptul ca sunt o persoana perseverenta si dornica mereu sa invat lucruri noi. Consider ca aceasta dorinta a mea de dezvoltare constanta se potriveste foarte bine cu domeniul in care am ales sa activez, si anume marketingul, deoarece acesta este un domeniu foarte dinamic, in care, pentru a obtine rezultate foarte bune trebuie sa fii intotdeauna la curent cu noutatile din domeniu.

Am urmat cursurile facultatii de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, iar la master am ales sa imi aprofundez cunostintele de marketing, urmand programul de studii Managementul Marketingului. Calatoria mea in lumea marketingului online a inceput in anul 2 de facultate, atunci cand am urmat programul Online Marketing Academy – Powered by Fundatia Leaders si Google. De aici au urmat cateva programe de internship care m-au facut sa imi dau seama ca domeniul PPC Marketing este cel in care vreau sa lucrez in viitor. De asemenea, atunci cand am ocazia imi place sa particip la evenimente din sfera marketingului. Printre evenimentele la care am luat parte si de la care am plecat cu informatii interesante se numara GoTech World 2019 si Back to Business Virtual Summit.

In cadrul Inobox am avut parte de o primire foarte calduroasa din partea colegilor mei, ceea ce m-a facut sa-mi dau seama ca imi va face placere sa fac parte din cadrul acestei echipe. Pozitia detinuta de mine in cadrul agentiei este cea de Google Ads Junior Specialist.