Smaranda Leorda

Senior Google Ads Specialist

De mica mi-a placut crafting-ul pentru ca era cea mai relaxanta metoda prin care puteam sa dau frau liber imaginatiei, dar in acelasi timp sa pastrez rigoarea atentiei la detalii. Nici la scoala nu am fost sigura daca imi placea mai mult sa scriu compuneri sau sa imi testez limitele cu problemele la matematica. Nu m-am considerat indecisa, ci mai degraba am transformat asta intr-un avantaj. Si iata, acum ma folosesc in fiecare zi de acest privilegiu.

Iti inteleg business-ul si creez strategia de campanie Ads adaptata obiectivelor tale – e nevoie de multa imaginatie, constanta atentie la fiecare detaliu si perspicacitate pentru a intelege cifrele si a interpreta rezultatele.

Am absolvit facultatea de Relatii Economice Internationale (modul Engleza) in cadrul Academiei de Studii Economice si am continuat cu masterul de Comunicare de Afaceri (modul Engleza) in cadrul aceleiasi facultati. A fost o perioada intensa pentru mine, atat de invatare, cat si de dezvoltare personala. Am obtinut o bursa de studiu in Portugalia. La intoarcerea in tara am urmat programul Online Marketing Academy – Powered by Google Romania, urmat de cursul „Tehnici de actorie in business” in cadrul Actelier. Asa am luat startul in calatoria Adwords PPC.

La INOBOX fac parte din divizia PPC, in pozitia de Google Ads Specialist. Suntem prima agentie devenita partener Google in mai putin de un an, iar eu detin certificarile Google Ads Fundamentals, Search Advertising, Display Advertising si Mobile Advertising.

Ce fac in Inobox?

  • Adaptez serviciile Ads conform scopurilor tale – business-ul tau devine vizibil pe Google, chiar in fata clientilor tai
  • Masor rezultatele si optimizez campaniile – ma asigur ca obiectivele tale sunt indeplinite
smaranda-leorda