Vlad Romanenco

Managing Partner

Mi-am deschis primul site online de vanzari in 2006, chiar in momentul in care am luat contact cu serviciile PPC Google. Fiind constient de avantajul acestui serviciu si neavand posibilitatea financiara in acel moment de a angaja pe cineva sa se ocupe de zona online, in acea perioada fiind foarte putini care faceau asa ceva si zona de E-commerce abia aparuse la noi, am decis sa ma apuc eu de Google Adwords. O situatie destul de frustranta, pentru ca fiind in procesul invatarii faceam acest lucru pe resursele proprii, care oricum erau limitate.

Pasionat de marketing inca din 2005, am terminat Masterul la E-Commerce, iar concomitent cu partea de PPC am luat contact si cu zona SEO, vazand realul avantaj al unei bune pozitionari chiar prin prisma site-ului meu.

Fiind de peste 10 ani in acest domeniu, timpul mi-a devenit un aliat si am reusit sa gasesc mai multe proiecte interesante in care am avut posibilitatea practica sa optimizez site-uri si sa jonlgez cu diferite bugete, in functie de nevoi.

Totul a devenit pasiune si dupa ceva colaborari alaturi de Mircea Chenic am decis, in punctul maturizarii mele profesionale, ca e momentul sa ies din zona freelancing si sa imi asum colaborarea.

Astfel, agentia de marketing Inobox a fost infiintata pe baza vastelor noastre experiente online si a managementului de business, iar astazi suntem pregatiti profesional si avem toate instrumentele necesare sa te scutim de efort si sa-ti facem afacerea sa creasca impreuna cu profitul.

vlad-romanenco